Behind the scene

Att utvecklas genom att utveckla andra har alltid varit mitt ”varför” i livet.

Att allt vi gör ger oss kunskap som antigen fortsätter med eller inte har gjort att jag är väldigt nyfiken på hur vi kan göra saker bättre. Några exempel på detta där jag speciellt formats är att jag fått arbeta med team i företag som tack vare många år av nedgång haft det mentalt tungt att få en ”vinnande” kultur där arbetet fick börja hos respektive individ.

I föreningslivet lärde jag mig vikten av att skapa starka visioner för att få ideella krafter att arbeta hårt för att först rädda för att sedan få föreningen att växa sig starkare än någonsin. Att utbilda och coacha nästan 1000 entreprenörer handlar mer om att förstå deras rädslor och lyfta dem mot deras drömmar där strategier och taktiken i planerna mer var ett resultat som behövde et stort självförtroende för att kunna bli verklighet.

Att utbilda har gett mig massor av insikter och kunskap då lärandet är ett givande och tagande där jag haft förmånen att utbilda inom Agila processer, Förändringsledning, Förhandlingsteknik, Ekonomi, Affärsjuridik och Entreprenörskap.

KONTAKT

E-post: anders@businesspassion.se

Mobil: 070-899 59 82

LinkedIn

=